Pagini

Despre noi


    S.C. SAL-PAN SRL produce si comercializeaza Painea Salonta si alte produse de panificatie , patiserie si cofetarie.
Societatea dispune de o retea de magazine proprii si totodata este prezenta in peste 40 de magazine din judetul Bihor.
Produsa intr-o zona cu o veche si apreciata traditie in panificatie, Painea Salonta este realizata dupa retete vechi, originale,  intr-un mediu complet igienic, de catre cei mai priceputi oameni ai locului, din ingrediente 100 % naturale in cuptoare pe vatra , din aluat cu maia care are drept caracteristici definitorii valoarea nutritivă ridicată si un continut bogat in ingrediente cu rol benefic asupra organismului. Se ştie că atata timp cat ingredientele din fiecare sortiment de panificatie sunt de cea mai buna calitate, iar procesul tehnologic este foarte bine controlat, fiecare produs are propriile virtuţi alimentare.
Pe langa gustul exceptional amintim ca si calitati reprezentative ale acestei paini : consistenta, perioada lunga in care isi pastreaza prospetimea, coaja groasa gustoasa , ce ofera painii un aspect deosebit.
Pe langa paine  producem si alte specialitati de panificatie (cozonaci de casa , covrigi, cornuri , chifle, blat pizza...etc), o gama proprie de produse delicioase de patiserie si cofetarie, in urma analizei preferintelor consumatorilor locali ( strudele, pateuri cu diferite umpluturi, merendele cu branza sau sos pizza , branzoaice, covrigi impletiti, suhaida.. etc ) .Putem astfel servi mai bine  interesele clientilor nostri.
Incadrandu-se in filozofia companiei noaste, orientata spre traditie si produse naturale, toate produsele oferite de noi sunt realizate punand intotdeauna calitatea produselor si respectul pentru oameni pe primul plan.
Calitatea superioara a produselor, respectarea măsurilor de siguranta alimentara, ingredientele atent selectionate determina clientii nostri sa cumpere zilnic - painea proaspată, produsele de panificatie, patiserie si cofetarie - oferite de S.C. SAL - PAN SRL.Suntem renumiţi pentru calitate, siguranta alimentara, diversitate sortimentală, adaptarea produselor la cerintele consumatorilor, seriozitatea serviciilor.
       In conditiile in care sesizati sau depistati, totusi, unele deficiente atat in vanzarea, livrarea produselor cat si in calitatea acestora, va rugam sa ne contactati  si sa remediem de urgenta cele sesizate, constatate de dumneavoastra. Va multumim pentru spijin si pentru faptul ca ne ajutati sa ne mentinem standardele ridicate de calitate ale produselor noastre.


CONTACT : 
Str. Marasesti nr 7 415500,Bihor
Tel. (+40)744 588 152
Fax. (+40) 259 373 250


E-mail : crisan.vasile@sal-pan.ro
             crisan.dan@sal-pan.ro